onsdag 22. september 2010

J- kullet "Jubileums-kullet"

J-kullet er født, og det er virkelig et Jubileums-kull. Det er i år 10 år siden vi fikk vårt kennelnavn "Great Stardust" godkjent, og dette kullet er det 10.kullet i kennelen.Dermed har vi kommet til den 10.bokstaven i alfabetet, nemlig J for Jubileum!
Diva, som er vår irske import fra kennel Avigdor, fødte 7.september 5 flotte valper, 1 tispe og 4 hanner. Diva har en svært interessant stamtavle. Divas tippoldefar på morsiden, Leopoldo, er av ukjent opprinnelse.   Han ble for omtrent ti år siden direkte innført fra Kazakstan, etter at en gruppe oppdrettere bestemte seg for å finne noen innfødte tibber fra Tibet og de omkringliggende landene. Disse hundene ble presentert for en gruppe i FCI til vurdering, og ble registrert. Alle disse hundene ble også testet for PRA, HD og Patella før de ble godkjent.
Faren til Diva er den flotte GB CH Andor Del Boy, BIR-vinner på Crufts to ganger.
Far til valpene er vår egen Tchico (NUCH SUCH Great Stardust's Draco), som mangler kun et sert og cacib fra Danmark for å bli Nordisk og Internasjonal Champion.
Både Diva og Tchico har utrolig herlig temperament. De har en ro over seg begge to, og er svært trygge individer.
Har derfor stor tro på at barna deres blir både vakre og harmoniske.
Navnene på valpene blir Janina, på tispen, og hannene får navnene Jubilatrix, Jupiter, Janus og Jazz.
Vi beholder Janina, og vil finne en fôrvert til Jubilatrix. De andre tre hannene er tilgjengelige. Vi har ennå ikke bestemt hvor de skal flytte, så interesserte, kan bare ta kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar