onsdag 20. oktober 2010

J-kullet, 6 uker

J-kullet har nå blitt 6 uker, og alle valpene har det veldig bra. Mamma Diva gir de fortsatt morsmelk, men de har begynt å spise og drikke selv også nå.
 Janina skal bo her på kennel Great Stardust sammen med farmor Adhara og resten av familien.
 
 
 
 
 
 
 
Jazz skal flytte til Kari på kennel Icikarma, så han
skal bo sammen med mamma Diva og pappa Tchico.
 
 
 
 
Janus er så heldig å få komme til en flott familie her i Larvik, som betår av mor Anett, far Magne, datteren Hege og sønnen Stian. 
De besøker Janus hver helg, så når han skal flytte til dem, er han allerede kjent med hele familien.
   To av hannene har vi ennå ikke bestemt hvor skal flytte. Har fått henvendelse fra Australia, men ønsker ikke å sende en liten valp så langt av gårde. Det må i tilfelle bli hvis de kommer hit til Norge for å hente den, slik at vi får hilst på eierne, og bli trygg på at alt vil gå bra.
Har aldri sendt en valp.Vi solgte valp til Japan for noen år siden, og da kom valpekjøperen hit og hentet valpen, og den var med i flykabinen hele den lange turen fra Norge til Japan.
Håper at de to hannene som fortsatt er ledige, kommer til noen som vil sette pris på dem. Det er flere som er interessert i å kjøpe en hann til kosehund/familiehund, og det er det viktigste,men siden kullet har en så unik stamtavle her i landet, vil jeg tro det vil være noen som er interessert i litt "nytt blod" i sitt avlsarbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar