søndag 9. mai 2010

NKK-utstilling i Kristiansand, 8.mai.

I år var fem av tibbene (Petrine, Adhara, Samakah, Mini og Diva) meldt på til hundeutstillingen i Kristiansand. Vi hadde også meldt på de to springerne våre, Toby og Elaine.
Dette var den andre hundeutstillingen i år, og vi gledet oss til å møte flere gode venner i hundemiljøet igjen. 
P.g.a løpetid på alle tispene i den siste tiden og stort pelstap på flere, valgte vi å stille bare de to som var i best utstillingskondisjon, nemlig Petrine og Adhara.
Dommer for de 53 påmeldte tibbene var Olga K. Sinko fra Slovenia.


Adhara, som er nordisk champion, stilte i championklassen sammen med tre andre. Dommeren gav Adhara en fin kritikk der hun sa at alt var korrekt med hunden med bra bevegelser og et godt temperament. Adhara kom på fjerde plass i championklassen, og fikk CK (champion-kvalitet).
Petrine, som nettopp har fylt 12 år, stilte i Veteranklassen sammen med to andre veteraner.
Petrine fikk også en flott kritikk. Dommeren mente hun var i "fantastic condition". Petrine kom på tredje plass i sin klasse og fikk også CK.

Vi var godt fornøyd med at de to hundene vi hadde tatt med til utstillingen, fikk CK.

Etter at vi var ferdig med å stille tibbene, tok vi en tur rundt i byen. Vi besøkte "gamle trakter" for Per Otto. Han er nemlig født i Kristiansand og bodde der til han var 12 år.
Det var nydelig vær, og koselig å spasere rundt i sørlandsbyen.
Her er vi i Otterdalsparken.


Siden det var 8.mai, og 65 år siden slutten på 2.verdenskrig, var det stor markering i byen, og konon-salutt fra Odderøya festning.
Vi prøver alltid å gjøre en fin tur ut av utstillingsturene vi er på. Tross alt er det ikke alltid vi "svever i skyene" over flotte resultater, så derfor er det fint å skape gode opplevelser når vi reiser rundt.

2 kommentarer:

 1. Så flotte bilder og så super innstilling til utstilling . Det er nemmelig slik at det er ikke alltid er en "dans på roser "
  Imponerende av godt voksne Petrine :)

  SvarSlett
 2. Hei der:)

  Tusen tusen takk for flotte ord inne på bloggen min :)

  Wilma sier "hei" ;)
  Hun er virkelig en super liten frøken. Ei lita "dramaqueen" med STOR personlighet :)
  HERLIG :)

  SvarSlett