søndag 13. mars 2011

På valpeshow i Mjøndalshallen og besøk i Solbergelva.


Maria Engen har tatt dette bildet av oss.
 Lørdag 12.mars dro vi til Mjøndalshallen på Hundefestivalen, på valpeshow med Iris og Jeanina.Vi hadde meldt på til dette valpeshowet for en god stund siden; før jeg brakk armen. Det ville nok bli problemer med å vise hund med bare en arm, men jeg hadde gledet meg til dette valpeshowet, som ville være det siste til Iris, siden hun straks er 9 mnd gammel.
Iris var veldig flink i ringen, og det gikk greit å få vist henne.  Hun fikk en kjempeflott kritikk av dommer Aud Fossum, og ble Best i Rasen.
I gruppen var det 15 ulike raser, og mange flotte valper, men Iris ble ikke plassert.

Iris var eneste tispe i I-kullet etter Great Stardust's Fum-al-Samakah og Great Stardust's Gemini. Dette kullet betyr noe helt spesielt for meg. 

Per Otto viste Jeanina, som er 6 mnd gammel, men hun var ikke helt komfortabel med situasjonen, og ble nr. 2.
Det var hyggelig å treffe Mie og Roy Arne (svigerinne og svoger), som jobbet der, siden de er medlemmer av Drammen Brukshundklubb.
Det er en stor jobb rundt gjennnomføringen av et slikt arrangement, og vi må være takknemlig for alt det arbeidet de frivillige gjør, slik at vi kan glede oss som deltakere.


 Etter valpeshowet dro vi og besøkte svigerforeldrene mine som bor i Solbergelva.

Det er alltid veldig hyggelig å besøke mine utrolig gjestfrie svigerforeldre på 87 og 85 år. De klarer seg selv i egen leilighet, og har fortsatt stor glede av den snart 13 år gamle Tibetanske Spaniel, Oprah.
Oprah er forøvrig kusine til vår stamtispe, Petrine ( NSUch Sagaland's Pe-Tri-Ne), som også fyller 13 år snart.
  

Sagaland's Oprah (IntNordUch Sagaland's E-Golden-Power & NSUch Sagaland's Bal-Lan-Tine).1 kommentar:

  1. Så skjønne bilder , spesiellt artig med bildene av " de 3 flotte pensjonister " Og mange gratulasjoner til BIR :)

    SvarSlett